HÅNDBALLSKOLE

Postet av Sunndal Il Håndballklubb den 28. Feb 2024

Håndballskole i vinterferien er topp! 


Vi har for første gang arrangert håndballskole i Sunndal. 
3 dager med masse lek og moro. Det har vært sosialt og inkluderende, og i sportshallen vår skapes gode vennskap på tvers av lagene, i herlig aktivitet sammen ❤️ Vi i Sunndal IL Håndball er så heldig som har fått låne ergoterapeutstudent Anders Krognes Gjevik, til å trene flere lag i klubben vår i flere uker! Og han var ikke vond å be, da det ble foreslått HÅNDBALLSKOLE i vinterferien. Anders har vært et friskt pust i klubben vår, og har gitt oss masse inspirasjon til gode øvelser. Han har vært håndballspiller på toppnivå, spilt sammen med Sander Sagosen, og vi ser frem til å følge med på et comeback i fremtiden! Flere unge spillere i klubben har allerede sikra seg autografer, og ser på Anders som et flott forbilde. Og forbilder på håndballbanen, DET trenger vi! 
Vi håper Anders kommer tilbake til Sunndal ved en senere anledning også.

Vi er også takknemlig for å ha så mange flotte, unge voksne, som gledelig hjelper til med aktivitetene, og som barna henger rundt halsen på og digger. Og for ikke å glemme alle foreldreressursene som alltid stiller opp ❤️ Om det er rigging av utstyr, hjelpe til med treninga eller ordne mat, dette fikser de! Det hadde ikke blitt noe håndballklubb uten dere 🫶🏻 Takk!


Og til alle håndballstjernene våre; det er dere som er hovedpersonene i klubben, takk for at dere vil spille verdens kuleste og råeste sport, og ha det gøy sammen med oss! 


Vi er en liten klubb i god vekst, og vi takker samtidig alle SPONSORENE våre, som gjør ting mulig for oss. Heia Sunndal!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.