Topp stemning!

Postet av Kristin Ødegård den 21. Nov 2021

Å tilbringe LØRDAGER eller SØNDAGER i en sportshall, vekker gode minner 🤩


I dag var det virkelig topp stemning i Sunndal sportshall! 

Når vi ikke har ordentlige kioskfasiliteter tilgjengelig, i en litt sliten sportshall, så må en gjøre det beste ut av situasjonen. Trangt om plassen, men kiosk med rikelig utvalg, jo, det greide vi så absolutt å stille med i dag! Dugnad og kioskinntekter er viktig for klubben. De tre-fire siste årene har kioskinntekten til klubben stupt til det minimale. Dette kan vi ikke legge skylda på covid-19 heller. For kiosken sportshallen en gang hadde tilgjengelig, er borte. Den forsvant sammen med tribunene, da ungdoms- og kulturskolen, samt sportshallen og svømmehallen ble bygget sammen rundt år 2008. 

Jeg husker godt tida foreldrene våre stod i kiosken, kokte pølser, solgte kaker, skravla og lo, og vi spilte håndballkamper. DET var god stemning det! Og for et samhold! Både for liten og stor. 

Sunndal håndball, er for meg, synonymt med alt som er kjekt. Brekte fingrer, blåveiser, brannsår, harde tak, knall og fall. Hva så? Det SKAL være sånn på håndball! Ingen «pusling-sport» det her altså! Bilturer til håndballkamper, cuper, latter, ENDA mer latter, gode venninner, snille foreldre, trenere og lagledere. Herlige barndomsminner! 

Jeg er full av beundring for alle som stilte opp for at håndballen skulle «gå av seg selv». 

Nå er det min tur til å stille opp. Bidra der jeg kan, for at mine og andres barn, skal få oppleve det samme som meg. Sunndal håndball drives på dugnad, nå som før. Og jeg tør påstå at barna i klubben har det trygt og kjekt, blir sett, heia på, og utvikler seg for hver trening. Håndball er gøy, og det er viktig med samhold, vennskap, kjenne på tilhørighet, mestring, og delta på fysisk aktivitet. 


I dag har jeg virkelig kjent på håndballens magi. For en kjekk håndballsøndag!

Bortsett fra trangt om plassen sånn kiosk-messig, så var det jeg savna aller mest i dag, TRIBUNA!! Tribuna som vi dro ut, og satt nær bana. Den savner jeg hver eneste gang jeg er i sportshallen. Så altfor lenge har vi vært uten den. For det er helt krise å se på kamper fra «tribuna» som er nå. Rekkverket gjør at du ikke ser noen verdens ting om du sitter i trappa der oppe. Skal du se noe, må du stå. Hvor ble pengene egentlig av? Det skulle jo bli ordnet ny tribune!?I dag var sportshallen stappfull! Og FOR noen prestasjoner av jentene våre da! Jeg kjenner jeg blir litt rørt. Og det frister mer enn noen gang å være med som spiller på damelaget igjen. Sist vi hadde damelag i Sunndal, var i 2018-2019. Da gikk det faktisk ikke så aller verst da heller. Vi havna midt på tabellen. I år er Surnadal og Sunndal slått sammen til SilSu. J14 og J15 har også samarbeidslag med Surnadal. J14 har også en keeper fra Tingvoll. Helt suverent når vi greier å få til et så godt samarbeid. 

For i dag, så var det skikkelig stas å se på jentene!Første kamp skulle J11 spille mot Averøy. De kom ikke, så her kan vi gi seieren til Sunndal. I stedet så spilte de internkamp mot hverandre. J11 er nemlig en stor stall. I vanlig kampånd, spilte de med måltavle, spilletid og dommere. I dag var det også to kule maskoter på besøk, veldig stas for de små.

Dagens andre kamp spilte SuSu J14 mot Skaun. Til pause var stillinga 9 - 2. Et overlegent SuSu-lag vant til slutt 20 - 7. Morsomt å se hvor gode jentene er. Her er det masse fart og bra spill. Damelaget SilSu spilte dagens siste kamp, mot Leik. Til pause var stillinga 17 - 6. En kan trygt si at dette var rått parti. Damene er jo helt rå! Kampen endte i hele 34 - 16. Suveren keeper, og masse bra prestasjoner, både av Surnadalsspillerne og våre fra Sunndal. 
Så i dag var det ingen tvil om at det var håndballfest, og god stemning i sportshallen!


Takk til alle som møtte opp, og takk for god underholdning! 

Håper vi ser dere på neste håndballarrangement 🤩


Og så må vi ikke glemme den søteste J7-gjengen som var på livets aller første håndballturnering i går 😍 J7 teller i alt 17-20 jenter, og i går var det disse som hadde mulighet til å reise til Kristiansund for å ha det gøy! Tilbakemeldingene vi har fått, er at de alle hadde det morsomt og spilte bra. Bursdagsbarnet jeg snakka med i dag, kunne fortelle at det var KJEMPEGØY på kamp og lekeland i Kristiansund! 

 


Med vennlig hilsen håndballmamma, Kristin


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Kristin Ødegård